BBC-Mag

Nye Crafter begeistrer salgslederen, og hun har store forventninger til at mange vil kjøpe denne bilen.

Anita elsker maskuline biler

TVH+
Morten Sollesnes ved Bademiljø i Karmsundgata har gjennom 16 år kjørt mye forskjellig i jobben. Han mener Volkswagen Transporter er det beste valget til deres bruk.

Dette mener håndverkerne om firmabilene

TVH+
ÆRLIG DESIGN: Kodiaq er en SUV, og den gjør ingen forsøk på å kamuflere dette i designet. Men her lyver proporsjonene – den er nemlig kun fire centimeter lengre enn merkets kompakte stasjonsvogn Octavia.

Biltest: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4×4

TVH+
NettBimmer3

Biltest: BMW 520d xDrive

TVH+
VITAMININNSPRØYTNING: Arne Solvang er uføretrygdet med hofteskade, og ser på motorhobbyen som både inspirasjon og vitamininnsprøytning.

– Dette er vitamininnsprøytningen

TVH+
DUELLEN: Scandi edge møter tysk eleganse. I denne testen prøver vi siste versjon av Mercedes-Benz E-klasse mot sedanutgaven av Volvos erstatning til Norgesfavoritten V70. Foto: Ivar Benjamin Østebø

Volvo sikter mot stjernene

TVH+
KONSERVATIV: Nye Audi A4 utmerker seg ved å ligne svært mye på gamle A4. Sobert og pent, men ikke utpreget spenstig.

Oser kvalitet fra alle ledd

TVH+
BARSK: Det firkantede designet kan diskuteres, men det er ikke til å komme bort fra at bilen tilbyr noe annerledes i en ellers relativt konform SUV-klasse.

Vellykket spaghettiwestern?

TVH+
SINTE FRONTLYKTER: MX-5 har fått en liten steroidekur designmessig, og fremstår nå hissigere og mer maskulin enn de tidligere generasjonene som har fått et litt ufortjent frisørbil-stempel.

En nærmest religiøs opplevelse

TVH+