Innholdsrik natt på Haugalandet

Det har vært hektisk aktivitet for Politiet natt til torsdag. På Twitter forteller de om flere hendelser hele natta gjennom.

Først, rundt en halvtime før midnatt, var det brann i en søppelcontainer på Bleikmyr. Containeren skal ha vært i et felles søppelrom i et bygg med flere boenheter. Brannen ble slukket, men Politiet oppretter sak på forholdet.

Så, 20 minutter senere, måtte de i aksjon på Stord. Der ble en person satt i arresten for ordensforstyrrelse etter å ha spyttet på en politibetjent. Personen var i tillegg i besittelse av narkotika, og ble anmeldt for begge disse forholdene.

Rundt halv fire måtte de ut for å ta en kjøretøykontroll, det var nemlig en bil som hadde mistet et dekk på Rossabø. Her ble bilfører anmeldt for overtredelse av vegtrafikkloven.

De var ikke ferdige for natta med det. Klokka halv fem måtte de rykke ut til en privatadresse på Flotmyr med flere patruljer. Der hadde det vært en ordensforstyrrelse. Etter noen undersøkelser endte det med at to personer ble bortvist fra adressa, men det ble ikke opprettet noen sak.