Siste:

Slik spiller du bingo hos TV Haugaland

Hver torsdag kl 20.00 står Camilla Schøyen klar til å ta deg gjennom vår nye TV-bingo. Bingohefter kan blant annet kjøpes på de lokale Shell-stasjoner. Dersom du lurer på hvor du kan kjøpe bingohefter der du bor, kan du ta kontakt med oss på bingo@tvh.no.

 

 

 

 

 

Reglene nedenfor beskriver spilleregler for TVH-bingo:

  • Man må være 18 år for å kjøpe hefter.
  • Et bingohefte koster kr. 95,-. Heftet har fire spill. Hvert spill har gevinst for en rekke, to og tre rekker. For å oppnå to-  og trerekkers bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden.
  • Du kan spille TVH Bingo med ett hefte  eller kjøpe flere spill. 
  • Når du får bingo, må du umiddelbart ringe 51 30 30 77. Dette gleder både for deg som spiller tradisjonelle hefter og for deg som spiller digitalt. Demp gjerne volumet på tv’en din når du ringer, ellers blir det lydproblemer.
  • Dersom flere har bingo på samme rekke og tall, deles gevinsten. Ingen vinnere får lavere gevinst enn kr. 200,- Vi informerer om dette hvis flere vinnere blir oppdaget mens trekningen for det aktuelle spillet pågår, men får dessverre ikke alltid gitt beskjed om dette under sendingen. Dersom premien din blir delt, framgår det av bankoverføringen. Så sjekk kontoutskriften dersom beløpet ikke stemmer med forventningene.
  • Premiene utbetales en gang i uken etter at heftet er kontrollert.
  • Bingo må ringes inn i løpet av sendingen.
  • Premien er penger. Summen starter på kr. 500,- for den første rekken og stiger etter hvert.
  • JACKPOT: TVH Bingo spilles med en jackpot. Jackpot stiger med kr. 5000,- for hver uke den ikke blir trukket og overføres til neste uke den ikke blir vunnet. Grensen for jackpot er kr. 100 000,- .
   NB! Trekning av jackpot forutsetter beste bingo. Det betyr at man må ha det tidligste tidspunktet for bingo i den aktuelle trekningen. Dette avklares i forbindelse med sendingen.
 • For å gjøre krav på premien må navn, adresse og kontonr. skrives på heftet, og hele heftet må sendes inn. Heftet kan alternativt leveres ved vårt kontor i Skåregata 161 i Haugesund (eller i postkasse på veggen). Det blir ikke betalt ut premier i kontanter.
 • TV Haugaland er ikke erstatningspliktige dersom signalet ikke rekker fram eller blir forstyrret. 

Vi gjør oppmerksom på at summene for spillet kan bli endret. Husk derfor at du også finner informasjon på våre nettsider og i TVH Bingo sin nettside og på egen gruppe på Facebook. 

Bare TV Haugaland sine datostemplede TV Bingo-hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang. Hefter som ikke er datostemplet er ugyldige. Følg også med vår Facebookside for vinnere og andre kunngjøringer.

 

 

 

Her kan du kjøpe TVH-bingo:

Shell Bygnes
Shell Avaldsnes
Shell Norheim
Shell Karmsundgaten
Shell Aksdal
Shell Ølen
Shell Knapphus
Shell Haukås
Shell Finasvingen
Shell Sandeid
Circle K Sævelandsvik
Jorunn og Joanas Blomsterverksted
Esso Gard
Deli De Luca Karmsundgata
Naturbakst
Circle K Kvala
Circle K Skudeneshavn
YK 7-Eleven Norheim
Esso Avaldsnes
Deli De Luca Raglamyr
Best Bømlo
Skånevik Fjordhotell
Joker Skarsmo
Joker Utsira
Joker Nedstrand
Joker Vikebygd
Esso Bremnes
Spilleriet Haugesund

Nå er det blitt enda enklere å kjøpe på nett! På radiobingo.no kan du nå logge deg på med Vipps! Enkelt og greit! Du kan prøve det ved å trykke her!