Siste:

Slik spiller du bingo hos TV Haugaland

Hver torsdag kl 20.00 står Camilla Schøyen klar til å ta deg gjennom vår nye TV-bingo. Bingohefter fås kjøpt på en rekke bensinstasjoner og butikker på Haugalandet. Se listen nederst på siden for å finne ditt nærmeste utsalgssted. Lurer du på noe angående TVH Bingo? Ta kontakt på [email protected].

 

 

 

 

 

Reglene nedenfor beskriver spilleregler for TVH-bingo:

  • Man må være 18 år for å kjøpe hefter.
  • Et bingohefte koster kr. 95,-. Heftet har fem spill. Hvert spill har gevinst for en rekke, to og tre rekker. For å oppnå to-  og trerekkers bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden.
  • Du kan spille TVH Bingo med ett hefte eller kjøpe flere spill. 
  • Når du får bingo, må du umiddelbart ringe 51 30 30 77. Dette gleder både for deg som spiller tradisjonelle hefter og for deg som spiller digitalt. Demp gjerne volumet på tv’en din når du ringer, ellers blir det lydproblemer.
  • Dersom flere har bingo på samme rekke og tall, deles gevinsten. Ingen vinnere får lavere gevinst enn kr. 200,- Vi informerer om dette hvis flere vinnere blir oppdaget mens trekningen for det aktuelle spillet pågår, men får dessverre ikke alltid gitt beskjed om dette under sendingen. Dersom premien din blir delt, framgår det av bankoverføringen. Så sjekk kontoutskriften dersom beløpet ikke stemmer med forventningene.
  • Premiene utbetales en gang i uken etter at heftet er kontrollert.
  • Bingo må ringes inn i løpet av sendingen.
  • Premien er penger. Summen starter på kr. 500,- for den første rekken og stiger etter hvert.
  • JACKPOT: TVH Bingo spilles med en jackpot. Jackpot stiger med kr. 5000,- for hver uke den ikke blir trukket og overføres til neste uke den ikke blir vunnet. Grensen for jackpot er kr. 100 000,- . 
   NB! Trekning av jackpot forutsetter beste bingo. Det betyr at man må ha det tidligste tidspunktet for bingo i den aktuelle trekningen. Dette avklares i forbindelse med sendingen.
 • For å gjøre krav på premien må navn, adresse og kontonr. skrives på heftet, og hele heftet må sendes inn. Heftet kan alternativt leveres ved vårt kontor i Skåregata 161 i Haugesund (eller i postkasse på veggen). Det blir ikke betalt ut premier i kontanter.
 • TV Haugaland er ikke erstatningspliktige dersom signalet ikke rekker fram eller blir forstyrret. 

Vi gjør oppmerksom på at summene for spillet kan bli endret. Husk derfor at du også finner informasjon på våre nettsider og i TVH Bingo sin nettside og på egen gruppe på Facebook. 

Bare TV Haugaland sine datostemplede (eller påført dato for hånd og stemplet av utsalgssted) TV Bingo-hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang. Hefter som ikke er datostemplet er ugyldige. Følg også med vår Facebookside for vinnere og andre kunngjøringer.

 

 

 

Her kan du kjøpe TVH-bingo:

Haugesund:
Shell Karmsundgaten
Esso Gard
Circle K Kvala
Deli De Luca Karmsundgata
Deli De Luca Raglamyr
Spilleriet Haugesund
Naturbakst
YX 7-Eleven Karmsundgata
Karmøy:
Shell Bygnes
Shell Avaldsnes
Shell Norheim
Shell Finasvingen
Circe K Sævelandsvik
Circle K Skudeneshavn
YX 7-Eleven Norheim
Esso Avaldsnes
YX Vea
Tysvær:
Shell Aksdal
Joker Nedstrand
Vindafjord:
Shell Ølen
Shell Knapphus
Joker Vikebygd
Joker Vikedal
Shell Sandeid
Etne:
Jorunn og Joanas Blomsterverksted
Skånevik Fjordhotel
Sveio:
Shell Haukås
Stord:
Circle K Leirvik
YX Heiane
Bømlo:
Esso Bremnes
Utsira:
Joker Utsira
Odda:
Joker Skarsmo

Nå er det blitt enda enklere å kjøpe på nett! På radiobingo.no kan du nå logge deg på med Vipps! Enkelt og greit! Du kan prøve det ved å trykke her!