– Vi vet at dette betyr veldig mye for mange

Overtar sendingene: Daglig leder Camilla Schøyen, i TV Haugaland, ledet bingosendingene på TVH fra starten i 2020 og frem til våren 2023. Nå skal Henrik Fure Lier dele programleder-rollen sammen med Hilde Narheim.

Høsten 2020 startet man med bingosendinger som et ukentlig innslag på TV Haugaland. Siden den gang har kanalen delt ut over 1,5 million kroner i premier, og sikret seg faste spillere både på Haugalandet og i resten av landet. Samtidig som bingo kan være en lønnsom aktivitet for kanalens publikum, viser det seg imidlertid også at denne aktiviteten ikke bare dreier seg om pengepremier. For mange har dette blitt en fast og kjærkommen familieaktivitet.

TV-bingo er i seg selv et spennende og sosialt spill som passer for både erfarne og uerfarne spillere. Spillet er utformet slik at det er enkelt å spille, det er mange muligheter til å vinne, og det er også en fin måte å være sammen i en konkurranse med familie og venner. Bingo byr både på spenning og glede – og i tillegg har man muligheten til å vinne store pengegevinster!

En mulighet til å ha det gøy sammen

TVH Bingos ukentlige bingosendinger er en flott aktivitet både for den som vil spille alene, og den som vil spille med familiemedlemmer. Bingo gir muligheten til å ha det gøy sammen, og det er en god anledning til å møtes på tvers av alder.

Mange premier

Spenningen i bingo passer både for myndige tenåringer og besteforeldre, og man har gode muligheter til å vinne både små og store pengepremier. Dette gjør TVH Bingo til en god familieaktivitet som mange ser frem til hver uke. Ukentlig er det faktisk mulig å vinne pengegevinster på opptil 100 000,- kroner!

I tillegg til jackpotten i hovedspillet, er det også egne premier i tilleggsspillet «Gullbingo», hvor det også er en egen jackpot på 10 000,- kroner i tillegg til de andre pengepremiene. På toppen av dette kan man også være med på trekningen i lykkehjulene som legges ut på Facebook hver uke.

Overtar sendingene: Daglig leder Camilla Schøyen, i TV Haugaland, ledet bingosendingene på TVH fra starten i 2020 og frem til våren 2023. Nå skal Henrik Fure Lier dele programleder-rollen sammen med Hilde Narheim.
FOTO: Heine F. Birkeland Bilde 1 av 7Overtar sendingene: Daglig leder Camilla Schøyen, i TV Haugaland, ledet bingosendingene på TVH fra starten i 2020 og frem til våren 2023. Nå skal Henrik Fure Lier dele programleder-rollen sammen med Hilde Narheim.
Populære lykkehjul: I tillegg til de faste pengepremiene er det også mulig å vinne mindre gevinster som gavekort på ulike ting som frisørtimer, hjulskift, restaurantbesøk og opplevelser.
FOTO: Henrik Salvesen Bilde 2 av 7Populære lykkehjul: I tillegg til de faste pengepremiene er det også mulig å vinne mindre gevinster som gavekort på ulike ting som frisørtimer, hjulskift, restaurantbesøk og opplevelser.
Live sending hver tirsdag:      Bingosendingen på TV Haugaland kan følges live både på tvh.no, TVHs øvrige sendeflater og Youtube.
FOTO: Henrik Salvesen Bilde 3 av 7Live sending hver tirsdag: Bingosendingen på TV Haugaland kan følges live både på tvh.no, TVHs øvrige sendeflater og Youtube.
Avansert produksjon: Live TV-sending krever god flyt i den tekniske produksjonen, og det er mange knapper å holde styr på for produsenten som kjører sendingen.
FOTO: Henrik Salvesen Bilde 4 av 7Avansert produksjon: Live TV-sending krever god flyt i den tekniske produksjonen, og det er mange knapper å holde styr på for produsenten som kjører sendingen.
Glade innringere: Får man bingo under sendingen, gjelder det å hive seg på telefonen for å melde inn riktig bingotall. Henrik Fure Lier er blant de som opererer telefonsentralen, og kan fortelle om mange glade innringere.
FOTO: Henrik Salvesen Bilde 5 av 7Glade innringere: Får man bingo under sendingen, gjelder det å hive seg på telefonen for å melde inn riktig bingotall. Henrik Fure Lier er blant de som opererer telefonsentralen, og kan fortelle om mange glade innringere.
Moderne teknologi: TVHs produksjonsløsninger sørger for at kanalen kan sende live signal til seere både på Haugalandet og resten av landet.
FOTO: Henrik Salvesen Bilde 6 av 7Moderne teknologi: TVHs produksjonsløsninger sørger for at kanalen kan sende live signal til seere både på Haugalandet og resten av landet.
To spill: TVHs bingosending består av to typer bingospill, og har henholdsvis 10 000,- og 100 000,- kroner i jackpotten. I tillegg er det faste premiesummer på ca 18 000,- kroner i potten hver uke.
Bilde 7 av 7To spill: TVHs bingosending består av to typer bingospill, og har henholdsvis 10 000,- og 100 000,- kroner i jackpotten. I tillegg er det faste premiesummer på ca 18 000,- kroner i potten hver uke.

Betyr mye for mange

Camilla Schøyen ledet bingoen siden oppstart i 2020 og frem til våren 2023. Hun har sett hva bingosendingen betyr mye for mange, og blitt kjent med mange av spillerne som gleder seg til denne ukentlige aktiviteten. 

—I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne faste tider til familieaktiviteter, og derfor er det gledelig å høre at bingosendingene bidrar til at både venner og familier samles, og at voksne har en fast aktivitet hvor de spiller sammen. Det er en fin ting å tenke på, mener Schøyen. Hun legger samtidig til at bingospill har 18 års aldersgrense, og at det derfor er forbeholdt voksne familiemedlemmer. 

Schøyen har sett hvordan noen har valgt å gjøre det ukentlige bingospillet til en fast aktivitet med sine voksne foreldre, og ser et stort potensiale for voksne barn med eldre foreldre.

—Det er ikke alltid så lett å finne på faste aktiviteter sammen med sine voksne foreldre, men med TVH Bingo har man mulighet til å dele spenningen i et felles spill, sier Schøyen. Når man i tillegg vet at det er gode vinnersjanser i bingosendingene, er  det jo en fin bonus om man også kan dele en god pengepremie, smiler hun.

Skikkelig kvalitetstid

Schøyen synes det å lede bingoen har vært en flott opplevelse å jobbe med bingosendingene, og forteller at hun har fått møte mange hyggelige spillere, og til og med fått nye venner gjennom arbeidet med bingosendingene. Mangfoldet av spillere og interessen fra publikum, har overrasket henne mange ganger. 

Hilde Narheim har organisert arbeidet med bingospillene både foran og bak kulissene, og betjent innringere til sendingene siden oppstart. Høsten 2022 ledet hun sin første sending, og ettersom Schøyen nå har gått over på andre oppgaver, blir det Hilde Narheim og Henrik Fure Lier som nå skal veksle på å kjøre bingosendingene fremover.

Narheim gleder seg over arbeidet med bingoen og trekker frem opplevelsen av den gode stemningen når hun blir spurt om hvordan det er å jobbe med TV-bingo.

—Det jeg synes er aller best med å jobbe med TVH Bingo, er å høre hvor gøy spillerne våre har det. Jeg merker hvor mye det betyr for dem å samles og gjøre dette sammen. Vi hører hvordan stemningen er hjemme i stuene der folk sitter og spiller, og ofte samles man på tvers av både to og tre generasjoner. Det er skikkelig kvalitetstid, mener Narheim. 

—Deler ut gleder

Henrik Fure Lier går siste året på musikklinjen på Skeisvang videregående skole, og jobber med TV Haugalands bingosendinger. Fure Lier startet så smått i kanalen allerede i 2019. Han hadde da en arbeidsuke hos TVH som del av ungdomsskolen, og har senere vært innom med ulike gjesteopptredener og egen podcast.

Vinteren 2023 ble han først spurt om å hjelpe til på telefonen under sendingen. Da han etter hvert også fikk spørsmål om han kunne tenke seg å prøve seg foran kamera, trengte han ikke betenkningstid for å takke ja.

—Jeg trodde først det var en aprilspøk, men ble kjempeglad da jeg forstod at de virkelig ville gi meg muligheten. Det er jo dette jeg vil jobbe med, forteller han entusiastisk. 

Den ukentlige sendingen har også vært en utelukkende positiv opplevelse for den unge bingoverten, som synes det både er spennende og hyggelig å dele ut pengepremier.

—Man blir jo kjent med spillerne etter hvert, og det føles jo som om vi deler ut små og store gleder i disse bingosendingene, smiler han.

Fast bingosending – hver tirsdag

Bingosendingene til TV Haugaland sendes både på TV, Facebook og Youtube hver tirsdag klokken 20:00 til ca 22:00.

For deg som ønsker å prøve ut TVH bingo, så er det mange måter å delta på. Kuponger kan kjøpes på et av våre mange utsalgssteder, og hvis du ønsker å spille digital kjøper du kupong på tvhbingo.no.

Dette kan du gjøre du for å spille TVH Bingo:

Ønsker du å vite mer om TV-bingo, kan du også sende en mail til bingo@tvh.no