Golfeventyret på Torvastad

Minigolfen familiepark på Torvastad er i stadig utvikling og det kommer hele tiden nye aktiviteter. Det nyeste tilskuddet er utbyggingen av 12-hullsbanen “Parken” og en interaktiv lekeplass. Etter en smidig parkering på parkeringsplassen nedenfor anlegget, bærer det avgårde for å møte familien Hausken. Lekeplassen ved inngangen innbyr til lek, og på de velholdte lekeapparatene myldrer det allerede med barn. I resepsjonen møtes man av vaffelduft og den smilende sommerhjelpen Celina som står klar for å hjelpe kundene. 

Vel oppe på “Parken”  imponeres man over hvor koselig og praktisk banen er innrettet. Den er bygd rundt en flott lekeplass der barna kan boltre seg i mens de voksne rigger til grilling i en av grillhyttene. 

Mor og daglig leder i parken – Hjørdis Hausken, sammen med Terje Hausken og jentene –  Emelin(10) og Maiken (9)

Familien Hausken står allerede klare og venter ved første hull. Dersom man skal tro far i huset, er det han som pleier å gå av med seieren. Tradisjonen tro starter runden på første hull med ganske jevne resultater og dermed god stemning i familien. Det er tydelig at vanskelighetsgraden på denne banen er stigende. Perfekt formede baner med opp og nedoverbakker samt forskjellige hinder gir en alle tiders spilleopplevelse. Frem mot femte hull begynner det å bli åpenbart at fars gamle kunster fortsatt holder seg ved hevd, men etter en real bommert på syvende hull er igjen den øvrige familiens selvtillit stigende. Når jentene som team drar til med hole in one på tiende hull, er juniorlagets seier et faktum og dermed også ettermiddagen reddet! 

Sommerhjelpen Celina, sørger for varme og velsmakende vaffler til alle besøkende.

Det passer perfekt å trekke inn under tak i grillhytten i det en liten regnbyge passerer, og medbragte pølser gjør godt for både liten og stor.