camilla-schoeyen
FOTO: Privat

Camilla Schøyen fikk rektorjobben

Hun skal lede kulturskolen i Haugesund

Camilla Schøyen er ansatt som ny rektor ved Haugesund Kulturskole.

HAUGESUND: I konkurranse med 24 andre søkere landet Haugesund kommune til slutt på at det er Camilla Schøyen som er best kvalifisert for den nye rektorjobben på kulturskolen.

– Etter en grundig og omfattende søkeprosess er Haugesund kommune stolt av å meddele at Camilla Schøyen er ansatt som ny rektor ved Haugesund Kulturskole. Hun har en omfattende bakgrunn i kulturfeltet, både som utøver og administrator, og er godt posisjonert for å lede skolen inn i en ny tid, skriver kommunen i en pressemelding.

Lidenskap for barn og unge

Schøyen (44) har en utøvende bachelorgrad i Performing Arts fra Trinity College of Music og Norges Musikkhøgskole, en praktisk pedagogisk utdanning (PPU), samt en mastergrad i kreative fag og læringsprosesser fra HVL. Hun har også videreutdanning i administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i TV Haugaland, og har tidligere arbeidet i ulike roller ved en rekke kulturskoler.

– Vi har sett et sterkt felt med kandidater, men Camilla skilte seg ut med sin dyptgående forståelse av kulturskolens betydning for samfunnet og sin lidenskap for barn og unge, sier Simon Næsse, direktør for kultur, idrett og frivillighet i Haugesund kommune.