KOMITE: 8. mars-komiteen som stod bak arrangemetet. Frå venstre: Reidun Rødseike, Mercedes Aarvik, Elisabeth Emberland, Ingeborg Skjølingstad, Bergitte Tønnesen Andersen, Trine Meling Stokland, Siw Bogshamn og Lise Langåker. Enkelte medlemmer av komiteen var ikkje til stades då biletet blei tatt: Mette Lothe, Emilie Bersaas, Camilla Klovning Strømø og Karoline Sjøen Andersen er òg med i komiteen.
KOMITE: 8. mars-komiteen som stod bak arrangemetet. Frå venstre: Reidun Rødseike, Mercedes Aarvik, Elisabeth Emberland, Ingeborg Skjølingstad, Bergitte Tønnesen Andersen, Trine Meling Stokland, Siw Bogshamn og Lise Langåker. Enkelte medlemmer av komiteen var ikkje til stades då biletet blei tatt: Mette Lothe, Emilie Bersaas, Camilla Klovning Strømø og Karoline Sjøen Andersen er òg med i komiteen.

Fullsatt bibliotek markerte kvinnedagen: – Dette er ikkje ei bursdagsfeiring

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill