Sahar kom fra Iran uten ytringsfrihet. Men det er ikke ukomplisert i Norge heller

Da Sahar Bayati vokste opp i Teheran, levde hun to liv. Ett hjemme hos sine liberale foreldre, der musikk og film var en del av hverdagen. Et ute i samfunnet, der det handlet om å ikke provosere det religiøse politiet.

JOURNALISTENE UTEN STEMME: Etter kunststudier gikk vegen inn i tv. Tilsynelatende  tilfeldig. Men Sahar har en lidenskap for å formidle, for å belyse flere sider av en sak. Det førte henne inn i journalistikken. Ærligheten hennes førte henne flere ganger i fengsel. Reformistene i regjeringen gjorde livet litt mindre regulert. Men så kom Amadinejad. 

Iran ble for farlig. Men Haugesund ble en trygg havn. Her ble hun invitert som fribyforfatter. Og nå er det norske språket på plass, men det er ikke så enkelt å bruke stemmen sin i Norge. Sahar føler ytringsfriheten kommer med uuttalte begrensninger. 

Hør henne fortelle hvorfor i videoen.