Nå begynner hjelpen å komme

Stadig flere hiver seg på og vil hjelpe til i «Hele Haugalandet Hjelper». Både næringsliv og privatpersoner har funnet glede i å hjelpe til, både med tjenester, pengebeløp og varer. Møt flere av dem i videovinduet.

I onsdagens sending var Linn Therese Syvertsen tilbake for å fortelle om fremgangen i «Hele Haugalandet Hjelper», eller «HHH». Det kommer stadig flere forespørsler om hjelp inn. Folk i alle slags livssituasjoner tar kontakt:

– Ei enslig mor i fullt arbeid, med gjennomsnittslønn og to barn. Hun prioriterer husleie, strøm, SFO, barneklær og mat til barna. Dermed klarer hun ikke å prioritere tannlegebesøk til seg selv. Hun går med en voldsom betennelse i den ene tannen. Tidligere har hun trukket to jeksler fordi det er mye billigere, forteller Syvertsen. 

43-åringen har sendt melding til oss i HHH etter å ha gått noen runder med seg selv, og ber om hjelp til å få fikset tennene.

Hun er en av mange som har henvendt seg både om tenner, penger, dagligvarer eller annen form for bistand. Se mer om hvordan du kan hjelpe eller få hjelp i videovinduet øverst.

Trenger du hjelp eller bistand? Send en mail til hid@tvh.no. Har du mulighet eller ønske om å bidra til å hjelpe? Vipps 789266, eller send e-post til samme adresse, så tar vi kontakt.

Se video i vinduet over.