– Gode tilbakemeldinger gjør at jeg ønsker å være rausere selv

Dagens rykende ferske podcast fra Nina Østensjø og Gro Aina Skauge, «Litt for ærlig» tar for seg hvordan uka har vært etter at duoen hadde premiere forrige uke. Teamet forventninger og hvordan man takler presset ble en naturlig del av samtalen.

Nina Østensjø og Gro Aina Skauge er to ferske 50-åringer, og har vært venninner i 44 av dem. De er selverklært kloke på livet, og lever godt med at ingen andre kan bekrefte dette. De øser velvillig av sin livsvisdom og deler over en lav sko deres personlige syn og betraktninger, på nettopp dette besynderlige livet vårt. Ærligheten står i høysetet og latteren sitter løst år de tar fatt på alt fra konflikter i hverdagen til de mest alvorlige, bisarre og til tider vanskelige temaer.

Podcaster er tilgjengelig på TVH.no og ellers på Spotify.