Et sted i Serbia, sitter en mann og gjør seg opp meninger om det som skjer i lokalsamfunnet. Vi ønsker også debatt velkommen, og vil ha dine meninger hos oss.
Et sted i Serbia, sitter en mann og gjør seg opp meninger om det som skjer i lokalsamfunnet. Vi ønsker også debatt velkommen, og vil ha dine meninger hos oss. FOTO: Karen Hesseberg

Har du noe du skulle ha sagt?

Vi i tvh.no ønsker oss leserinnlegg. Om alt mellom himmel og jord. I alle fall alt som favnes av ytringsfriheten, og det er ikke lite.

NOE PÅ HJERTET?: Er du engasjert i noe? Frustrert over utviklingen? Beint fram sint? Eller vil du rose noen? Anbefale noe? Si det til oss, og vi sier det til alle. Og du vet, det er der det begynner. At vi faktisk sier ting høyt, slik at folk som kan gjøre noe med, kan få det med seg. 

Så derfor skriver jeg til deg. Til deg som har et sterk samfunnsengasjement. Til deg som ser det store i det lille. Som brenner for idrett. Politikk. Sentrumsutvikling. Næringsliv. Mat og helse. Samferdsel eller samliv. Fotball og/eller frelse. Humor, hobbyer eller historie. Du vet. Det er slett ikke sikkert vi vet, før du har satt ord på det. 

Veldig mange har ennå ikke fått med seg at TV Haugaland nå også kan leses. Som nettavisa tvh.no. 

Spalten for oss alle, det noen liker å kalle vanlige folk, har arbeidstittelen «Noe du skulle ha sagt». Som i ei spalte med plass til alt mellom forannevnte himmel og jord. Send oss gjerne en mail med det du har på hjertet. Innlegget kan være på opptil 2500 tegn, men det kan gjerne være kort. Er det langt, kan det være det blir forkortet. Men det snakkes vi om. 

Jeg håper jeg hører fra deg. 

Hilsen karen@tvh.no 

PS. Du kan også sende innlegg til redaksjon@tvh.no.