Regionsmestrene på bildet er fra venstre: Sebastian Nicoara, Thor-Ando Ringberg Pedersen, Jakob Leiknes Nag, Vegard Gamst Skorpe, Knut Johan Knutsen Kvernenes, Jakob Eikrem, Lars Dingemans, Henrik Kaldheim, Magnus Hettervik og kaptein Jonah Utvik. Ikke tilstede, Henrik Storesund (skadet) og Nicolai Hjørdie (syk).
Regionsmestrene på bildet er fra venstre: Sebastian Nicoara, Thor-Ando Ringberg Pedersen, Jakob Leiknes Nag, Vegard Gamst Skorpe, Knut Johan Knutsen Kvernenes, Jakob Eikrem, Lars Dingemans, Henrik Kaldheim, Magnus Hettervik og kaptein Jonah Utvik. Ikke tilstede, Henrik Storesund (skadet) og Nicolai Hjørdie (syk).

Gikk til topps i regionsmesterskapet

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill