Se premieren på podcasten «Litt for ærlig»

Torsdag var det endelig duket for premieren på podcasten til Nina Østensjø og Gro Aina Skauge. Se første episode her.

PODCAST: Torsdag var det duket for premiere på den rykende ferske podcasten til Nina Østensjø og Gro Aina Skauge, «Litt for ærlig». Podcasten vil ligge tilgjengelig som video på TVH.no og ellers på Spotify.

Nina Østensjø og Gro Aina Skauge er to ferske 50-åringer, og har vært venninner i 44 av dem. De er selverklært kloke på livet, og lever godt med at ingen andre kan bekrefte dette. De øser velvillig av sin livsvisdom og deler over en lav sko deres personlige syn og betraktninger, på nettopp dette besynderlige livet vårt. Ærligheten står i høysetet og latteren sitter løst år de tar fatt på alt fra konflikter i hverdagen til de mest alvorlige, bisarre og til tider vanskelige temaer.

Lurer du på hva podcasten skal handle om, kan du også se «intro-episoden» i videovinduet under.