r_15A4797.jpg
FOTO: Tor Nilssen

«Teaterdrøm» utsolgt, nå settes det opp ekstraforestilling

«Teaterdrøm» er så og si utsolgt, to måneder før premieren. – Utrolig stas, synes en samlet gjeng bak forestillingen.

HAUGESUND: Det er nå bare noen få seter til premieren den 19. februar kl. 18.00. Ekstraforestillingen settes opp til klokka 20.30 samme dag.

– Ja, det er utrolig stas at premieren i Festiviteten er helt utsolgt!! Vi tar det som et signal på at prosjektet er ønsket av mange! Det er inspirerende for oss alle, sier kunstnerisk ansvarlig for Scenekraft, Elsa Aanensen.

Se profilene fra den store teaterdrømmen

Prosjektet vil vise et mangfold av ulike talenter, og utover høsten har ulike grupper øvd hver for seg med blant annet dans, drama, musikk og foto. Etter nyttår skal alle samles for å få på plass det helhetlige uttrykket.

– Nå begynner brikkene å falle mer og mer på plass og helheten tar form. Utøverne jobber skikkelig bra. Det er veldig givende for Scenekraft å være del av et så fint samarbeidsprosjekt, sier Aanensen.

Her kan du bestille billetter til ekstraforestillingen

Her kan du se alle deltakerne: 

Medvirkende:
Gro Ingunn Kalsheim, Lene Sjo Ljøstad, Vebjørn Waage Husby, Ole Sigmund Årvik Skjold, Emil Thuseth, Håkon Apeland, Marte Brekke, Reidun Tofte, Christian Jespersen, Marie Nilsen, Anne Gunn Tangjerd, Susanne Tveit Solberg, Lena Vågshaug Dale, Erik Nilsen, Anna Strand Jacobsen, Jostein Eileraas, Jannicke Skancke Eriksen, Signe Naustdal, Desiree Langelandsvik og Lisbeth Økland.

Ellen Marie Salvanes, Ronny Natterøy, Lene Sjo Viken, Emilie Holmen Olsen, Tor Arne Halvorsen, Victoria Evensen, Annie Mannes, Linda Liknes, Olav Andre Hansen, Paul Arne Jordbrekk, Katrine Skeisvoll, Hanne Margrete Stava, Siv Henny Kvilhaug, Daiane Dale, Amalie Stava, Lydia Verena Ognøy, Tove Kristin Vågen, Solfrid Thingbø, Ivan Dalsvåg, Solfrid Stave Nordnes, Anna Maria Melhus, Victoria Sund, Thomas Andre Ekerhovd, Tobias Østensvik, Hild Sylvi Davisen, Mathias Austevik Hatløy, Ellen Oma

Plakat: Solveig Hiltunen

Musikk/innstudering: Eivind Jul Wibe Fiksdal

Manuskonsept/visuelt uttrykk: Scenekraft

Regi/innøving: Caroline Erika Svela og Anita Vea

Koreografi/innøving: Mina Johannesen Sannes

Maske/hår: Nina Simonsen Jensen

Produsent: Scenekraft / Tv Haugaland

Se promo om tv-serien som lages om prosjektet her:

https://www.youtube.com/watch?v=bJj3JSKDLLw