288A1366

Lanserer egen møbelkolleksjon

Vibeke Vestre, som tidligere i år ble kåret til en av Norges 50 fremste Tech-Kvinner, lanserer nå varemerket Diamo.

Satsingen gjøres sammen med datteren Alexandra Germyn. Duoen står bak det norske selskapet Sky of Norway. Software-løsningen Skyhome er i dag den ledende plattformen for interiørdesignere innen digitale komplett-løsninger. Det brukes blant annet fotorealistiske 3D-bilder, film og integrert VR-Teknologi for å kunne visualisere interiørprosjektene.

– Reisen vi har gjort i Sky of Norway har vært fantastisk. At vi nå får muligheten til å uttrykke oss kreativt, gjør jobben vår til en drøm. Vi ønsker å gi våre kunder den deilige følelsen det er å se noe som er nytt og annerledes, forteller Vestre i en pressemelding fra selskapet.

Vestre opplyser at det nye merket ikke er bundet i en satt varemerke-strategi eller i krav om at kolleksjonen skal følge en rød tråd.

– Noe designer vi selv, noe utvikler vi i samarbeid med andre, og fremover stiller vi oss også åpne for nye spennende samarbeidsformer med andre inspirerende formgivere, sier Vestre.