– Noen vil bare ha damer

Stadig flere syntes det er greit å bli stelt av mannlige sykepleiere, men fremdeles er det noen som foretrekker kvinner. Harald og Pål, to av sykepleierne på sykehjemmet på Vea, har nok av kvinnelige kollegaer som kan steppe inn, men er glade for at tidene ikke bare forandrer seg, men også oss.

KARMØY: – Det var verre før. For 15 får siden var det mange flere som ikke aksepterte menn, spesielt i stell-situasjoner, sier Harald Strømmen.

Med et smil. Og en visshet om at det ikke handler om ham, men om den som har behov for hjelp.

De 3400 ansatte i Karmøy er et bilde på mangfoldet i kommunen. Gjennom serien har vi fått møte noen av dem tettere på, slik at de som begynte som kommunalt ansatte i bevisstheten vår, i løpet av høsten er blitt Elina, Harald, Signy, Ranja, Martin, Christine, Tore, Rune og Torbjørn.

Møt flere av dem i siste episode av «Livet i kommunen».