OPNAR NYTT KONTOR: På nyåret skal Haugesund sparebank opne sitt åttende kontor. Den nye kontoret opnar i Etne. Frå venstre på biletet: Rolf Lillehammer, Grethe Solheim, Lars Olav Larsen, Bente Haraldson Syre, Randi Steinsland, Siren Haugland Gundersen, Elin Hegerland Hjelvik og Siri Tungesvik Vestbø.
OPNAR NYTT KONTOR: På nyåret skal Haugesund sparebank opne sitt åttende kontor. Den nye kontoret opnar i Etne. Frå venstre på biletet: Rolf Lillehammer, Grethe Solheim, Lars Olav Larsen, Bente Haraldson Syre, Randi Steinsland, Siren Haugland Gundersen, Elin Hegerland Hjelvik og Siri Tungesvik Vestbø. FOTO: Jan Nordtveit

Opner nytt kontor i Etne: – Me gler oss stort

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill