Elina vil lage et hjem for førtidspensjonerte hester

Sjuke og skadde hester trenger å få ta det med ro for å bli gode igjen. Folk trenger å komme seg mer ut. Det inspirerer Elina Jøsang Nilsen, arealplanleggeren, som har laget en idealistisk plan for gårdsbruket hun har kjøpt seg.

LIVET I KOMMUNEN: Elina vil at det skal bli godt for både folk og dyr å besøke henne på gården hun har kjøpt seg på Syre. Der vil hun etablere et tilbud for førtidspensjonerte hester. Og hun vil at folk som ikke har så stort nettverk, eller ikke kommer seg så mye ut, skal kjenne at de er velkomne til å ta turen innom.

– Vi går turer med hestene. Vi kan grille.

På legekontoret på Åkra har de god lunsj, siden det er fredag. Og litt ekstra tid til å prate. Og le litt med Martin, fastlegen åkrabuen trodde kom fra Finland, siden han snakker noe som definitivt ikke er karmøydialekt.

Få med deg ukas episode av «Livet i kommunen».