20221112_181956

Løftet seg til 3. plass i nordisk

Stefan Rønnevik fra Tysvær løftet seg til en bronsemedalje under helgas Nordiske mesterskap på Island.

Rønnevik, som løfter i 73 kilos-klassen, feilet på første løftet. Da forsøkte han seg på 87 kilo, men bommet teknisk. Han tok seg imidlertid inn igjen og sikret neste løft. Siste rykket ble 89 kilo, som han klarte. Det er tre kilo under hans personlige rekord, Den satte han i NM for en uke siden. Etter Rykk lå Rønnevik som nr. 4.

– Vi viste imidlertid at han var god i støt, så her gjaldt det om å sikre plassering. Stefan måtte begynne på 114 for å sikre 3. plass, noe han også gjorde. Selv om løftet var noe rotete i vendingen, gikk det greit, sier trener Dag Rønnevik.

På det andre forsøket løftet unggutten 116 kilo. Deretter løftet Rønnevik 120 kilo, noe som er ny stevnepers. 

_empty