Lars tar julehuset sitt til nye høyder

– Kona hadde nok ikke likt alle de fargede lysene

På dette hjørnet i Skåredalen, er det ingen som tenker på strømregningen. Her er det juleglede det går i. Helt ned til minste, lille ledpære. Sikringen røyk riktig nok under åpningen i helga, men Lars Falkeid fikk raskt kontroll på stjerna som kortsluttet hele juleshowet.

 

HAUGESUND: Lars Falkeid tar julehuset sitt til nye høyder. Antall lyspunkter øker år for år. Fargene også for den saks skyld. Skåredalsbuen, som ble enkemann for noen år siden, er usikker på om kona ville ha likt alle de fargede lysene. Men han hadde nok blitt tilgitt, om hun så julegleden til mannen. I år når den helt opp til mønet.

– Det må være farger, fastslår Falkeid.

– Du skulle ha bodd i Texas du? 

Bli med Knut til Skåredalen og sjekk ut julehuset.