r_15A4809
FOTO: Tor Nilssen

Solstein og Uni-K vil fylle Festiviteten

Billettene er lagt ut for salg

Scenekraft og TV Haugaland presenterer forestillingen «Teaterdrøm». Forestillingen skal romme både glede og alvor – men skal først og fremst være en feiring av mangfoldet med glamour, glitter og humor.

HAUGESUND: «Teaterdrøm» er en mangfoldig kollasj av sceniske elementer der alt rammes inn av den klassiske teaterforestillingen «En midtsommernatts drøm». Som underliggende tematikk ligger drømmen om å få bruke talentet sitt, uten kompromiss, samtidig som den omsluttende rammen er en inspirert av Shakespeares alveverden. «Teaterdrøm» er slikt sett en forestilling med flere lag. Forestillingen er inspirert av dokumentarfilmen «Catwalk – från Glada Hudik til New York», som setter søkelys på diskusjonen om mangfold og inkludering på scenen.

«Teaterdrøm» gjennomføres av Scenekraft og Tv Haugaland, i samarbeid med Solstein, Uni-K, Karmøy kulturskole og Haugesund kulturskole, og mottar støtte fra Medietilsynet. Den settes opp i Festiviteten søndag 19. februar klokka 18.00. Billettene kan bestilles her.

Medvirkende: Ansatte fra Solstein og Uni-K
Plakat: Solveig Hiltunen
Musikk/innstudering: Eivind Jul Wibe Fiksdal
Manuskonsept/visuelt uttrykk: Scenekraft
Regi/innøving: Carolina Erika Svela og Anita Vea
Koreografi/innøving: Mina Johannesen Sannes
Maske/hår: Nina Jensen
Produsent: Scenekraft / Tv Haugaland

Se promo om tv-serien som lages om prosjektet her.