unnamed
FOTO: Tysvær kulturskole Bilde 1 av 8
Fra øvelsene i høst. Alle foto: Tysvær kulturskole
Fra øvelsene i høst. Alle foto: Tysvær kulturskoleBilde 2 av 8
sang basseng klar 5
Bilde 3 av 8
sang basseng take 1
Bilde 4 av 8
Strykere på do
Bilde 5 av 8
Strykere på henger
Bilde 6 av 8
unnamed-2
Bilde 7 av 8
unnamed
Bilde 8 av 8

Tysvær kulturskole går til filmen

Hvem er denne karen?

Det er observert både en heks og en gråhåret, noe forstyrret mann med professorfjes i gangen på kulturhuset. Om du aner ugler i mosen, er det det. Og det er kulturskolen som har regien på dem.

TYSVÆR: Kulturskolen i Tysvær går nye veger. Det vil si, de går til filmen. I løpet av fire episoder tar de oss med på en ellevill reise gjennom kulturens bakganger. Der møter vi Siv Effektiv, en nådeløs skoleleder, som skal tjene penger på kulturskolen, noe alle politikere vet ikke er mulig. Vi møter Andy og Tone, elevene som muligens blir heltene her, pluss kulturskolerektor Steinar, den tidligere nevnte gråhårede professortypen.

– Vi har tenkt jul siden sist vinter, smiler Mari Odden Nymoen, inspektør på kulturskolen, eller Siv Effektiv, som hun blir nå før jul.

Hun skal for øvrig ha æren for at Cliff Richards episke «Mistletoe and Wine» nå heter «Juletid» i Tysvær. Mari har skrevet norsk tekst, rettighetene er i ferd med å avklares slik at den kan spilles på en radio nær deg. Men først kan du høre – og se den – i den lille julekalender-serien på TV Haugaland. Premiere blir i God Helg fredag 9. desember.

Møt noen av de involverte, og få med deg en smakebit av julekalenderen i videoen.