Unknown
FOTO: Amanda Storsenter

Amanda Storsenter skifter navn

Senteret skal fornyes, og det skal feires tre dager til ende. Og i morgen heter det ikke Amanda Storsenter, men Alti Amanda. På folkemunne blir det nok «business as usual».

HAUGESUND: De fleste har kalt det Amanda, senteret som åpnet dørene i 1997. Men nå får Amanda Storsenter, som det egentlig heter, navnet Alti Amanda. Det skal feires med kunder og ansatte fra torsdag til lørdag. Senteret ble kjøpt opp av Aurora Eiendom i fjor, og forvaltes nå av Alti Forvaltning.

I disse dager pågår det en oppgradering av fasader, fellesareal og butikker.

– Vi har endel pågående prosjekter, og vi håper at kunder og ansatte vil sette pris på endringene, sier senterleder Janne Stange i en pressemelding.

– Dette har vi ventet lenge på. Etter en periode med utenlandske eiere og en pandemi som har satt sitt preg på senteret vårt, kjennes det godt at de nye eierne viser at de har tro på oss, sier Ragnhild Osnes, butikkleder for The Body Shop.