fotografEivindHorne - Samuel-portrett-2021 - 017
FOTO: (c) Eivind Horne

Nå er bømlingen klar til å spille førstefiolin

Han er mest vant til å hva en tilbaketrukken rolle som perkusjonist i flere norske band. Denne uken står han imidlertid fremst på scenen når han har sin første solokonsert.

MUSIKK: Samuel Nimoson junior har i en årrekke vært en av Norges beste og hyppigst brukte perkusjonister, både live og i studio. Selv gleder han seg til sin egen solodebut.

– It´t time to shine, sier 30-åringen. – Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg er skikkelig gira, og klar for å gi publikum en uforglemmelig opplevelse, sier trommisen.

Foto: Eivind Horne FOTO: (c) Eivind Horne

Nimoson Junior er oppvokst på Bømlo med far fra Ghana og mor fra Norge. Han bor i dag i Stavanger. 30-åringen har jobbet som profesjonell trommis i over ti år, og har jobbet med det som er av norske artister.  Denne erfaringen skinner tydelig gjennom musikken hans og gir ham et stort forsprang, både som soloartist og produsent.

Debutsingelen ‘really really really’ ble godt mottatt av P3 Urørt redaksjonen og ligger på spillelisten ‘P3 – Best Akkurat Nå’.

Foto: Eivind Horne FOTO: (c) Eivind Horne

– Jeg har samlet en del kompiser til det jeg mener er landets kuleste band. Musikken er ærlig og ikke helt som alle andres, sier Nimonson.

Hele 17 låter står på programmet for lanseringskonserten. Konserten markerer startskuddet på en lovende solokarriere med internasjonale planer allerede i 2023.