Person i 40-årene pågrepet

Mann i 20-årene fraktet til sykehus med stikkskader

Politiet rykker ut til melding om mulig knivstikking i Haugesund. Mann i 20-årene fraktet til sykehus.

HAUGESUND: En mann i 40-årene er nå pågrepet etter at politiet fikk melding om en mulig knivstikking i Olav Aukrusts gate klokken 11.27.

– Vedkommende har fått status som siktet, og vil bli innsatt i arrest i påvente av avhør. Det er tidlig i etterforskningen, og politiet fortsetter med å samle opplysninger i saken, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Politet er på stedet etter melding om mulig knivstikking i Haugesund FOTO: Jarl Vidar Meling

Flere patruljer ble sendt til området da melding kom.

— En person er bekreftet skadet, trolig med et stikkvåpen. Personen er fraktet med ambulanse til Haugesund sykehus, meddelte politiet på twitter klokken 11.51.

Den forulempede skal være en mann i slutten av 20-årene.

— Sporsikring og etterretning pågår. Hendelsen skal ha skjedd innendørs. Foreløpig er det ingen pågripelser, sier politiets operasjonssentral på telefon til TV Haugaland.

Politiet har ikke sikret gjenstanden som ble brukt til å forvolde skaden, men operasjonen bekrefter at skadene er forenlige med knivstikking. Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Mannen var ved bevissthet da han ble fraktet bort.

Innsatsleder på stedet, Terje Heldal FOTO: Jarl Vidar Meling

— Vi har ikke helt oversikt over hva som har skjedd. Vi gjør søk i området, og driver med sporsikring. Det gjøres tekniske og taktiske undersøkelser. Vi bruker hund til søk. Vi bruker mye ressurser på dette nå, sier innsatsleder i Sør-Vest Politidistrikt, Terje Heldal.

Politiet vet ikke om fornærmede og gjerningsperson har relasjoner til hverandre.