Hans Inge Skadberg, varehussjef IKEA Norge
Hans Inge Skadberg, varehussjef IKEA Norge FOTO: Bård Gudim

Satser på Haugesund - nytt planleggingsstudio

Ikea åpner dørene for kunder på Amanda

Tirsdag 1. november åpner Ikea sitt nye planleggingsstudio på Amanda Storsenter. Haugesund blir en av fire byer varehuskjeden satser på å nå flere kunder i, med små enheter der folk kan bestille varer hjem.

HAUGESUND: Konseptet finnes også i Danmark, Sverige, Spania, Portugal og Italia, Oslo har fått sitt, og nå står altså Haugesund for tur.

– Vi er utrolig glade for å få Ikea med på laget. Ikeas planleggingsstudio vil bli et fint tilskudd til senteret vårt og passer målgruppen perfekt, sier senterleder på Amanda, Janne Stange.

Planleggingsstudioet åpner dørene for kunder tirsdag 1. november kl 10, men timer kan allerede bestilles.

– Vi valgte Haugesund fordi Haugalandet er en veldig viktig del av vårt  satsingsområde. Over 10 % av kundene våre kommer derfra. Hver fredag og lørdag hører vi den syngende haugesundsdialekten over hele huset, sier varehussjef Hans Inge Skadberg, på telefon fra Forus i Stavanger.

Men nå kan folk altså slippe fergeturen, for å få hjelp til å planlegge og bestille kjøkken, garderobe eller andre hjeminnredningsløsninger på hjemmebane. Kundene kan ikke handle varer, men de kan bestille varene hjem.

– Dette gleder vi oss stort til, sier Skadberg.