Sindre og Runa har tatt glamping til et nytt nivå

Tenk deg å ligge ytterst i havgapet og se på nordlyset. Og stjernene. Eller hvis du er realist, høre vinden ule, og regnet tromme mot taket. I de nye stormhyttene på Gullvegen Gårdstun kan du overnatte i en gjennomsiktig iglo og få med deg alt som skjer under himmelen.

BØMLO: Sindre Larsen og Runa Folgerø, som driver Gullvegen Gardssenter på Lykling, har fått bygget to igloer, såkalte domer, som de kaller Golden Eye North og Golden Eye South. Grunnen til det gyldne tilsnittet ved navnet, ligger inne i fjellet, langt under hyttene. Stormhyttene er nemlig bygget oppå den gamle gullgruva som lå på gården.

Det var utstrakt gruvedrift på Lykling, og på gården er det blitt funnet både gull og kleberstein, som ble brukt til å sette opp katedraler for et lite tusenår siden.

Nå satser paret på å gjøre gull av gråvær. For overnatter du i en av stormhyttene, får du mye vær på kjøpet.

–  De som overnattet da det var nordlys sist, fikk en fantastisk opplevelse, sier Runa Folgerø.

Bli med inn i en av stormhyttene i videoen over. 

´