Påtroppende daglig leder Camilla Schøyen og ansvarlig redaktør Karen Hesseberg.    
Påtroppende daglig leder Camilla Schøyen og ansvarlig redaktør Karen Hesseberg.    

Kvinner på toppen i TV Haugaland

Nå blir det kvinner på topp både redaksjonelt og administrativt hos TV Haugaland. Fra og med 1. oktober overtar Camilla Schøyen som ny daglig leder. Karen Hesseberg fortsetter som ansvarlig redaktør. 

TV HAUGALAND: Rollebyttet skjer som del av at satsingen på nye nettprodukter krever mer administrativ oppfølging, samtidig som kanalen er involvert i utviklingen av nye markedsprodukter både lokalt og nasjonalt. Rollebyttet er i utgangspunktet tiltenkt fra og med 1. oktober, men er i praksis allerede i gang.

– Det siste året har den administrative delen av jobben tatt stadig mer tid, og det passer dårlig med en aktiv  møtekalender og kreativt markedsarbeid som jeg trives best med,  forklarer avtroppende daglig leder, Heine Birkeland. 

– Når vi nå skal inn i en fase der det skal utvikles nye markedsprodukter, samtidig som den administrative delen av rollen krever enda mer tilstedeværelse, er det en fin anledning til å gi stafettpinnen videre til noen som kan fokusere på de interne oppgavene.

Camilla Schøyen er medeier i  eierselskapet bak TV Haugaland, og har jobbet i selskapet siden sommeren 2018. Hun kommer fra rollen som produksjonsleder.