– Jeg er ikke bekymret for konkurransen

Konkurransen om sportskundene på Haugalandet er relativt stor fra før. Det bekymrer ikke innehaverne av Sport1.

Den nye sportsbutikken åpnet dørene på Oasen storsenter klokken ti torsdag formiddag. Eller strengt tatt åpnet butikken i to timer for kundeklubben til Oasen onsdag kveld. Innehaver Marius Johnsen er godt fornøyd med starten.

Foto: Marius Johnsen

– Det var flere folk her enn jeg hadde trodd. Jeg har vært spent lenge og har sett frem til dette, sier Johnsen.

Sport1 og Intersport har samme eiere, og det er Intersportbutikken på Oasen som nå blir omprofilert. Butikken er på rundt 650 kvadratmeterdet. Oasen storsenter har fra før sportsbutikker som XXL og Norrøna. Det bekymrer ikke Johnsen nevneverdig.

– Vi har et konsept som står seg godt med et annet vareutvalg enn de som allerede er her fra før. Mange av merkene du får kjøpt hos oss får du ikke kjøpt i de andre sportsbutikkene på senteret, sier Johnsen.

Foto: Tor Håkon Thomassen FOTO: Tor Håkon Thomassen