Når uavgjort føles som et tap

FKH fikk et surt utligningsmål og poengdeling i kampen mot Ham Kam på stadion i går, som førte til at spillerne gikk i garderoben med følelsen av tap. Jostein Grindhaug syntes likevel det poenget de fikk, var psykologisk viktig etter tapet i sist kamp.

HAUGESUND: Dessuten fikk klubben en signering på plass mandag ettermiddag. Midtbanespilleren Magnus Christensen er nå på kontrakt med FK Haugesund. Christensen kommer fra den danske Superliga-klubben Aalborg Boldklub, hvor han har tilbragt hele karrieren etter overgangen fra hjembyens BK Bangsbo Freja som 14-åring.

– Jeg kjenner litt til norsk fotball, ikke minst gjennom Bodø/Glimts prestasjoner de siste årene og fordi FK Haugesund har vært i kontakt med meg tidligere. Jeg ser frem til å prøve meg i et nytt land, mot nye motstandere, i en ny type fotball og på nye baner. Fra Aalborg kjenner jeg både Martin Samuelsen og Anders Bærtelsen fra tidligere, sier Christensen til fkh.no