Foto: Privat
Foto: Privat

Nok en Bråtveit skifter klubb

Brødrene Bråtveit, Per Kristian «PK» Bråtveit og Vetle Worre Bråtveit har begge skiftet klubb den siste uka. Mens storebror «PK» nå skal vokte målet for Vålerenga, flytter lillebror Vetle fra Haugesund til Ulsteinvik.

– Jeg vil ha spilletid på høyest mulig nivå, og da dukket Hødd opp som et spennende alternativ, sier 19-åringen til TV Haugaland.

Hødds A-lag kjemper om opprykk til OBOS-ligaen, men i første omgang kjemper ikke Bråtveit om spilletid på førstelaget.

– Hødd har to seniorkeepere som begge er på utgående kontrakt. Jeg ser for meg å spille på juniorlaget i begynnelsen, så får vi se hva som skjer. Jeg har i første omgang kontrakt ut sesongen, forteller Bråtveit som har vært sisteskanse for først og fremst FKHs juniorlag denne sesongen.

Worre Bråtveit satser på å skaffe seg en jobb ved siden av fotballen i Ulsteinvik.