I 25 år har Alf arrangert bluesfestival i Skånevik. Nå er han klar for nok en musikkhelg

Med fjorden som bakteppet kan Skånevik fremstå som den rene idyllen. Tre dager hvert år fylles imidlertid bygda opp med bluesgølafyde mennesker. Torsdag er det klar for nok en bluesfestival i bygda. Den 25. i rekken.

Like sentral som bluesmusikken er mannen bak det hele. For man kan trygt si at uten Alf Warloe Christophersen sin innsatts ville bluesfestivalen i Skånevik trolig vært en saga blott for lenge siden. I år feier festivalen 25 år. På programmet står blant annet flere store norske og internasjonale stjerner, blant annet Lita Ford, Nazareth, Admiral P og CC Cowboys.

– Jeg tror dette blir veldig bra og at folk gleder seg til festivalstart, sier Alf Warloe Christophersen

De to siste års festival har blitt svært amputert på grunn av koronarestriksjoner. Dermed blir årets festival den første uten restriksjoner på flere år.

Under årets festival blir hovedarenaen en gigantisk lekter i fjorden. Det velkjente arenatelte skrotes da de som setter teltet opp er fra Ukraina.

Årets festival arrangeres fra 30. juni til 2. juli.