John Harald Log gir seg i FK Haugesund

– Dette er trist for klubben, sier mannen som overtar.

John Harald Log gir seg som daglig leder i FK Haugesund. Det opplyser klubben på egen nettsider. En utfordrende helsesituasjon gjør at 52-åringen velger å gi seg i stillingen som klubbens administrative overhode. 

– Jeg gjennomgikk en tøff operasjon i starten av året og selv om prognosene er bra kjenner jeg fortsatt på helsemessige ettervirkninger som gjør det vanskelig å stå i jobben som daglig leder i en Eliteserie-klubb. Det er en jobb som krever deg fullt og helt 24 timer i døgnet og nå merker jeg at jeg trenger å samle energi og overskudd og ta hensyn til signalene som kroppen sender. Det har vært tre veldig innholdsrike år, tidvis med høye bølger og full av både opp- og nedturer, men nå er klubben tilbake i en normalsituasjon og kan se fremover. Da føles det både riktig og godt å overlate roret i rolig sjø, sier Log til klubbens nettside.

Dagens markedssjef, Martin Fauskanger overtar stillingen mens det letes etter en ny daglig leder. Han synes Logs farvel er leit.

– Dette er veldig trist for klubben, men av og til må selv supermann hvile, sier Fauskanger til tvh.no

John Harald Log begynte i stillingen som daglig leder i FK Haugesund 1. november 2019 og gikk mer eller mindre rett fra cupfinale-eufori og til en koronakrise som skulle prege norsk fotball og FK Haugesund de to neste sesongene. Styreleder i FK Haugesund, Christoffer Falkeid, takker John Harald Log for jobben han har gjort på vegne av klubben.

– John Harald har et hjerte i hvitt og blått og har tatt uttrykket «living the brand» til nye høyder. Han har virkelig vært et friskt pust i klubben – både utad og innad. Tiden hans i FKH har vært utfordrende – fra cupfinale, til pandemi, permitterte spillere og en tøff likviditetssituasjon. Underveis i dette har han selv hatt det tøft på privaten. Når han nå ønsket å tre til side for å ta vare på seg selv har vi all forståelse for det, sier Falkeid til fkh.no