– Hvem skal jeg plante en solsikke med da?

80.000 tanker tenker vi i løpet av en dag. Det er ikke alle som gjør oss godt. Det er ikke alle vi trenger å tenke, trenger å gi plass. Men noen ganger kan en tanke komme inn og snu minus til pluss. Slik ble det for Linn, da hun ringte en kollega og fortalte at nå var livet mer vondt enn godt å leve.

INNI MITT HODE: Det kan være godt å bli minnet på at det er mørkest og kaldest før soloppgangen. Og at sola står opp igjen. At det vil bli lyst igjen. Også etter de periodene der vi kan tenke at verden hadde hatt det bedre uten oss. Og når vi er ute i lyset igjen, kan vi igjen se at vi ville jo egentlig ikke dø. Vi ville bare ikke leve. Ville ikke leve i mørket.

Få med deg denne ukas episode av serien om vår psykiske helse, som handler om å få nytt håp etter selvmordstanker.