Edda Freya - foto, Rune Kristiansen
FOTO: Østensjø RederiBilde 1 av 2
NY AVTALE PÅ PLASS: Hilde Svendsen, CCO i Østensjø Rederi, og Ottar Mæland, COO i DeepOcean.
NY AVTALE PÅ PLASS: Hilde Svendsen, CCO i Østensjø Rederi, og Ottar Mæland, COO i DeepOcean. FOTO: Foto: Østensjø RederiBilde 2 av 2

Ny langsiktig kontrakt mellom Østensjø og DeepOcean

Østensjø Rederi og DeepOcean er enige om å forlenge kontrakten for det avanserte konstruksjonsskipet Edda Freya.

HAUGESUND: – Vi er fornøyde med å ha kommet til enighet med DeeOcean om forlengelse av Edda Freya, som har vært på kontrakt med DeepOcean siden hun ble levert i 2016. Betingelsene er gode, og avtalen bekrefter vårt lange og solide samarbeid, sier Kristian Vea, CEO i Østensjø Rederi, i en pressemelding.– Den nye kontrakten vil ha oppstart 1. januar 2023 for en periode på 2 år samt opsjon for ytterligere forlengelse, og bygger videre på det lange og gode forholdet mellom DeepOcean og Østensjø Rederi. Utsiktene i offshore-markedet er gode, og vi ser frem til videre samarbeid om bærekraftige løsninger, sier Øyvind Mikaelsen, CEO i DeepOcean.

Edda Freya er et avansert konstruksjonsskip med hybrid fremdriftssystem. Edda Freya er et av tre Østensjø Rederi-skip på kontrakt på DeepOcean.