Hydro investerer 320 millioner på Karmøy

Hydro investerer 320 millioner på Karmøy. Med det bekrefter Hydro sine langsiktige ambisjoner.

KARMØY: Investeringen inkluderer modernisering og oppgradering av kraftforsyningssystemet og anodeservicelinjen ved verket. Forbedringene sikrer fremtidig produksjon og styrker Hydro Karmøys posisjon som leverandør av lavkarbonaluminium til det europeiske markedet.

– Vi investerer i fremtiden til Hydro Karmøy, og bekrefter våre langsiktige ambisjoner som produsent av lavkarbonaluminium basert på fornybar vannkraft til det europeiske markedet. Samtidig vil vi forbedre sikkerheten gjennom økt automatisering og optimalisertdrift i anodeverkstedet, sier Ola Sæter, leder for primærproduksjon i Hydro, i en pressemelding.

– Hydro Karmøy er viktig for regionen, med mer enn 500 svært kompetente medarbeidere. Verket spiller en viktig rolle for Hydros lønnsomhets- og bærekraftsambisjoner og vil være det også i fremtiden, sier fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal.