Hvordan snakker vi om det andre ikke fullt ut kan forstå?

Hvordan har du det? Noen ganger mener vi det, andre ganger sier vi et raskt «Hvordan går det?» for å begynne en samtale vi har tenkt å avslutte om et minutt eller to. Fordi vi er på veg videre. Vi blir oppfordret til å være åpne, men hvordan rommer vi hverandres åpenhet?

INNI MITT HODE: Det er gått ti år siden Eirik Høie Mortensen som 17-åring kom hjem fra Utøya. Med opplevelser vi som ikke var der aldri fullt ut kan forstå. Det forstår Eirik. Men det kan likevel gjøre åpenheten til en belastning.

I denne episoden av serien «Inni mitt hode» møter du blant andre også Ronny Alexander Haugsnes, som jobber på Trimeriet og har guidet mange hundre gjennom programmet Biggest Winner. Fokuset er på vekt og trening med bedre folkehelse som viktigste motivasjon. Kroppen er bare en side av saken, psyken er minst like viktig. Følelsene. 

Få med deg andre episode av den nye serien om psykisk helse, «Inni mitt hode».