Nå kan Hilde få et litt bedre liv. En stund til

800 mennesker har gitt penger til Hilde Hansen i en spleis, så hun en periode til kan kjøpe det eneste medikamentet som kan dempe det som på folkemunne kalles selvmordshodepine. Hilde får nemlig ikke kjøpt medikamentet på blå resept, og med en årlig prislapp på 200.000 kroner var familieøkonomien nå ved vegs ende. 

HAUGESUND: Klasehodepine blir sagt å være det mest smertefulle et menneske kan oppleve. Hilde har kun noe lindring av medikamentet Abstral, som hun for noen uker siden måtte slutte med på grunn av økonomien.

Da TV Haugaland var på besøk, hadde Hilde en tålig god formiddag. Hun hadde fått satt 52 små injeksjoner med Botox i hode og nakke, og de voldsomme smertene ble lindret for en stund. Men utfordringene står i kø. 

Hør mer i videoen.