Siste:

Skremmende og spektakulært

Fire eventyrere fra Haugalandet, to med samlemani, og i alle fall en med høydeskrekk, skal utforske området rundt Da Nang. Kystbyen byr på flotte strender, men vi skal opp i fjellene rundt. For å komme til Ba Na Hills må vi komme oss om bord i verdens lengste enspors taubane. Det blir en spektakulært og skremmende reise på 4800 meter.

INDOKINA RUNDT PÅ 8 DAGER: I denne episoden skal vi til Marmorfjellene, prøve å unngå å kjøpe med oss marmorfiguerer hjem, samt klatre de156 trinnene opp for å se templer og grotter med en smak av Indiana Jones. Vi skal se Lady Buddha, som med sine 67 meter er den høyeste buddhafiguren i landet. Og vi skal til den gamle keiserbyen Hoi An tre mil sør for sentrum. Her er det fint å komme når mørket nærmer seg, og lyktene tennes i trærne.

Men det bokstavelige høydepunktet blir Ba na Hills. På toppen her har investorgruppen Sun World bygd opp en fransk landsby. Den er overdådig og ser til forveksling ekte ut – på avstand. Men når du er inne i den, oppdager du at det nærmest er Kongeparken på speed.

Få med deg helgas episode i videoevinduet over.