Siste:

Da Lat, byen for kjærlighet og forviklinger

Da Lat er byen vietnameserne selv drar på ferie, eller når det er noe de vil markere. Faktisk er det så langt mellom nordmenn på 170 pluss, at vi blir en severdighet. Køen for å ta selfie sammen med oss kan bli lang.

INDOKINA RUNDT PÅ 8 DAGER: I rundturen vår gjennom Indokina er vi kommet til fjellene i Vietnam. Her dyrkes det grønnsaker og vindruer. Vi legger inn en lunsj i Da Lat, så vi leter fram amerikaneren som har plassert ei jernbanevogn i hagen og serverer chili con carne for viderekommende.

Amerikaneren har vært gift med Kari fra Norge, samtidig som han var kjæreste med amerikanske Kari. Det ble det trøbbel av, men litt norsk sitter han igjen med.

– Laserprinteren virker ikke!

Bli med til trivelige Da Lat i fjerde episode av «Indokina rundt på 8 dager».