Se hele 17. mai-sendingen vår

Årets 17. mai-feiring vil sannsynligvis bli husket lenge. For første gang på over to hundre år er folketogene avlyst og mange av oss lar nok både dress og bunad bli hengende i klesskapet. Bildet er imidlertid ikke helsvart, - i alle fall ikke TV-bildet...

HAUGESUND: TV Haugaland har nemlig bestemt seg for å lage sin mest omfattende 17. mai-sending noensinne. Derfor har vi reist Haugalandet rundt de siste par ukene for å lage reportasjer med feststemte mennesker fra Utsira i vest til Åkrafjorden i øst.

Den nesten fem timer lange sendingen blir produsert i Il Fornos lokaler på Indre kai. Her får vi besøk av humørfylte gjester som forhåpentligvis bidrar til at savnet av de vanlige 17. mai-tradisjonene dempes noe,

PS: Vi vil benytte anledningen til å takke de hundrevis av menneskene som har stilt opp musikalsk, i bilkortesjer, båtkonvoier, 17. mai-tog og lignende lenge før nasjonaldagen skulle feires. Dere har alle bidratt til at TV Haugaland har kunnet lage en fargerik og omfangsrik TV-sending. Tusen takk!