Siste:

Jarl Vidar Meling

Lokale bedrifter: Alle skal ansette flere og omsette for mer

Årets første konjunkturbarometer viser optimisme hos de lokale bedriftene. Alle har fått det bedre, alle skal ansette flere og omsette for mer.

HAUEGSUND: Regiondirektør i Sparebank 1 SR Bank, Runar Skarstein, var positiv under presentasjonen av konjunkturbarometeret i dag. Men ikke utelukkende. For ser vi lenger enn 12 måneder fram, ser det ut som om investeringene svekkes. Og uten investeringer, stopper produksjonsveksten. I neste omgang vil nordmenn flest merke dette på lommeboka. 

Likevel, i 2020 er ledigheten historisk lav. Og rentene har vi helt glemt å bekymre oss for. I høst passerte Oljefondet 10 000 milliarder. Med andre ord, snart står det 2 millioner kroner på bok per nordmann. 

Hør mer i videoen over.