Zarah Angelica lever med flere dødelige diagnoser

I desember 2017 kjempet to år gamle Zarah Angelica mot sin forsinkede utvikling og alvorlige epilepsi, og viste med hele seg at hun ville delta i livet. To år senere er hun satt tilbake til babystadiet og klarer ikke en gang å holde hodet sitt selv. Fremdeles kjemper foreldrene en daglig kamp for å klare å gi henne den behandlingen de mener kan hjelpe henne.

KARMØY: Bergljot Vea Larsen og Carl Fredrik Pedersen har kjempet i flere år for å få gi datteren sin cannabisolje, som de opplever gir henne en bedre hverdag. Nå får de kjøpt dette lovlig over disk, men de 180.000 det koster årlig er en nesten umulig belastning på familieøkonomien. Nå har de fått låne et lokale i Kopervik sentrum, der de har solgt ting de har fått og egne møbler og diverse de kan avse for å finansiere medisinen.

Ingen vet per i dag hvor lenge Zarah Angelica kan leve med flere potensielt dødelige diagnoser. Familien hennes satser det de kan på å gi henne et best mulig liv. En dag om gangen.

SE OGSÅ: –Vi brøt loven for å redde henne