Siste:

Dag Olav Husås

13 år gamle Jens lanserer sitt eget smykkedesign i dag

Jens Nesse, som bare var med mamma da hun skulle hente noe på gullsmedbutikken i sommer, syntes det så kult ut på verkstedet. Det resulterte i fast lørdagsjobb. Og i dag lanserer 13-åringen sin egen kolleksjon med ørepynt og ringer.

BØMLO: Jens Nesse hadde aldri tenkt på å bli gullsmed, men det gikk ikke lang tid før gullsmeden så talentet i 13-åringen.

– Jeg blir så stolt av han at jeg nesten får tårer i øynene, sier gullsmed Astrid Farestveit Gane i Gullsmio på Svortland.

Jens selv er en nøktern ung mann, som ennå ikke har landet på om det er gullsmed han vil bli. Men at han synes det er kjekt å jobbe med sølv er det ingen tvil om. Og i løpet av den drøye halvtimen vi snakket med Jens hadde han laget en helt ny ørepynt til kolleksjonen sin.

Se mer i videoen.