Siste:

Dag Olav Husås

– Vi er bare oss sjøl!

Når 600 unger synger barn er bra blir du overbevist, om du ikke har vært det før. Og barn er så bra, fordi før de blir voksne og opptatt av å vise verden en fin fasade, så er de rett og slett ekte vare.

HAUGESUND: – Vi er bare oss sjøl. Vi er ikke så kunstige og skal være som alle andre, vi er oss sjøl, sier ni år ga,e Oscar med innlevelse.

Han er med i Barnas Råd, som har jobbet fram gode innspill til årets festival. Onsdag for eksempel skal de ha miljøkonferanse, og utfordre hverandre og de voksne på om de lever som de lærer om miljøet.

Aktivitetene ellers denne uka går i alt fra matlaging, dans, fotball og kassabilbygging til lyd og lys-teknikk og sjonglering. Barn er bra-redaksjonen kommer til å holde deg oppdatert på tv, radio og i avis på hva som skjer på festivalen utover uka.