Siste:

Jarl Vidar Meling

– Jeg er takknemlig for at jeg kan gå sammen med pappa, og at vi begge er friske nå

Da Marte var 25 år fikk hun brystkreft. Pappa Bjørn hadde nettopp hatt prostatakreft. Men familien hadde også kjempet sammen før. Martes mamma og Bjørns kone døde av kreft da Marte var 13. Det har bygd samhold og styrke til å møte tøffe dager.

KARMØY: I Stafett for livet på Torvastad i helga skal far og datter gå sammen med fighterne. 2000 mennesker er ventet å stille i stafetten. Det betyr friske penger til forskning, men kanskje først og fremst et minne om de vi har mistet, støtte til dem som står i kampen nå og en 24-timers feiring av livet. Det er helt i far og datters ånd. 

– Vi bruker mye humor, og gråter sammen. Jeg er så takknemlig for at jeg kan gå sammen med pappa, og at vi begge er friske nå og kan ta denne etappen sammen, sier Marte Sæbø Johansen.

Det er Kreftforeningen som står bak Stafett for livet, men lokale ildsjeler som drifter arrangementet.

Se mer i videoen.