Siste:

Jarl Vidar Meling

Hvordan så plantene dine ut etter ferien?

Stueplantene våre trives best ute. I sydlige strøk. Med andre ord, du må legge inn litt ekstra omsorg for de grønne plantene dine. Og nå etter ferien trenger de ofte førstehjelp, om de ikke allerede er avgått ved døden.

KARMØY: Hjelpen er nær, for nå har skudenesbuen Jenny Vikra skrevet bok om inneplantene våre. Med en kjekk liten bruksanvisning for hver plante.

80-tallet er tilbake i stuene våre med yuccaen og  gummifiken etter den golde perioden da alle veggene skulle være hvite, og de mest trendy skulle nøye seg med en orkide eller to . Jenny har aldri hatt pause i stua si, hun arvet grønne fingre etter farmor.

– Hun var så flink med avleggere. Hun sa at skulle de bli fine, måtte en stjele dem, sier planteforfatteren med et lurt, lite smil.

Se mer i videoen.