Siste:

Karen Hesseberg

Eigil måtte kjempe for å holde igjen tårene

I september blir det premiere på serien "Stjernehimmel", der du får møte Jostein Jensen og Eigil Karlsen, som begge har klart å bryte ut av et tøft iv i rusen. Historiene er som skapt for et filmmanus.

TV HAUGALAND: Eigil Karlsen levde et drømmeliv med fast jobb i Nordsjøen, familie, hus og Porsche, men mistet alt og havnet på kjøret i Stavanger. Jostein Jensen, familiemann fra Haugesund, ruset seg i flere tiår og var døden nær flere ganger. Til de møttes over hver sin gitar, mens de var på avrusning.

– Det var helt magisk.

Nå synger de jevnlig sammen, og målet med serien er at de skal få gitt ut noen av låtene sine, samtidig som livene deres et dokudrama, som først skal vises på TV Haugaland. I går ble første smakebit vist under filmfestivalen.

– Jeg ble rørt, nesten så jeg begynte å grine. Jeg måtte kjempe for å holde det igjen, sier Karlsen.

Serien blir produsert av Appex i samarbeid med TV Haugaland. Det forventes at seerne kommer til å oppleve rørende øyeblikk, men det  kan nok trenges parpirlommetørklær også bak kamera.

– Jeg har blitt veldig forelsket i de disse guttene, og føler et ansvar for at dette blir en suksess og at de når ut med musikken sin. Så jeg føler mye, smiler produsent Eivind Fiksdal fra Appex.