Siste:

Jarl Vidar Meling

Du kan fullføre Steinsvikrittet selv om helsa skulle forhindrer deg fra å sykle

Nå kan to deltakere melde seg på Steinsvikrittet, selv om de av ulike grunner ikke kan sykle selv. Røde Kors låner nemlig ut de to elsyklene sine med sitteplass foran.

Det skal være enkelt å stille til start i Steinsvikrittet. Kom som du er, med den sykkelen du har og en god hjelm. Men noen har likevel vært forhindret. Det fikk arrangøren og Røde Kors til å tenke nytt. 

Har du lyst å trø og måle krefter med kroppsøvingslærer Kjell Sture Jensen og  flere hundre andre syklister er det behov for nok en syklist. Mangler du litt på kondisen, husk det er el-sykkel vi snakker om.

– Jeg går ikke for pallplass, smiler Jensen, som har meldt seg på som en av to el-syklister med passasjer,

Se mer i videoen.