Siste:

Fra musikkvideoen "Deilige Jord"

– Långt der oppe imot nord, der som kjærligheten bor

Tittelen minner om den fineste julesangen vi vet om, og teksten gir oss litt av den følelsen vi kjenner når det bruser litt ekstra i den patriotiske delen av hjertet på 17. mai. Men låten "Deilige Jord" er en helårslåt, som kan minne oss om hvor deilig vår del av jorden er.

HAUGESUND: Det vil si, teksten til Karianne Arntzen, kan ses i flere sjatteringer. 

– Ordene i «Deilige Jord» er så vakkert og spennende satt sammen. Den kan tolkes på så mange ulike måter. Jeg tror lytterens personlig historie og ståsted vil påvirke hvordan hun mottar låten. Jeg har latt ordene forme musikken, kan Eivind Jul Wibe Fiksdal fortelle.

Få med deg en kort sommerprat og den deilige jorden med akkompagnement i videoen.